Nowy numer 27/2020 Archiwum

Gość Niedzielny GN 29/2019

21 Lipca 2019

« 1 2 3 4 5 »
Składniki: 1 szklanka soli, 1 łyżka bazylii, 1 łyżka tymianku, 1 łyżka rozmarynu, 1 łyżka oregano, 1 łyżka pietruszki. Opcjonalnie można dodać też:1 łyżeczkę papryczki chili, 1 łyżkę suszonego czosnku, 1 łyżkę nasion kopru, 1 łyżkę nasion pokrzywy, 1 łyżkę suszonej natki selera, 1 łyżkę nasion lubczyku

GN 29/2019 DODANE 18.07.2019 AKTUALIZACJA 29.08.2019

Sól ziołowa

Andrzej Krauze przedstawia

GN 29/2019 DODANE 18.07.2019

Andrzej Krauze przedstawia

« 1 2 3 4 5 »

Zobacz także

Wyraź swoją opinię

napisz do redakcji:

gosc@gosc.pl

podziel się