Przez żołądek... do pracy

Czy z dyskryminacją osób chorujących psychicznie i niepełnosprawnych intelektualnie na rynku pracy można walczyć w... kuchni? Polacy z Bielska-Białej razem z przyjaciółmi z Hiszpanii, Słowenii i Niemiec pokazali, że tak.

Urszula Rogólska

|

03.10.2013 00:00 Gość Bielsko-Żywiecki 40/2013

dodane 03.10.2013 00:00
0

Tarta szpinakowa, sałatka żurawinowa z indykiem, hiszpańska tortilla z ziemniaków, jajek i cebuli, rogaliki z dżemem kusiły kolorami i zapachami wchodzących do siedziby Bielskiego Stowarzyszenia Artystycznego Teatr Grodzki.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

W subskrypcji otrzymujesz

  • Nieograniczony dostęp do:
    • wszystkich wydań on-line tygodnika „Gość Niedzielny”
    • wszystkich wydań on-line on-line magazynu „Gość Extra”
    • wszystkich wydań on-line magazynu „Historia Kościoła”
    • wszystkich wydań on-line miesięcznika „Mały Gość Niedzielny”
    • wszystkich płatnych treści publikowanych w portalu gosc.pl.
  • brak reklam na stronach;
  • Niespodzianki od redakcji.
Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
1 / 1
oceń artykuł Pobieranie..