Podróże kulinarne Roberta Makłowicza
Pascal gotuje, Nigella gryzie, ale tylko Makłowicz potrafi tak przyrządzać potrawę, że widz podrywa się z fotela i pędzi do sklepu po składniki.
Warto zobaczyc - TVP 2, niedziela 10 lutego, 11.30
|
06.02.2008 15:22 GN 06/2008
dodane 06.02.2008 15:22
Tym razem wirtuoz rondelka przygotuje dla nas pstrąga po czesku i pieczeń z sarny. A zrobi to w plenerach ziemi kłodzkiej, która dotąd nie uchodziła za kulinarne zagłębie.
Świat pewnie poradziłby sobie bez Makłowicza, ale w niektórych zakątkach Polski powinno się stawiać mu pomniki. Oczywiście realistyczne, nie żałując gliny na ulepienie brzucha.
Dziękujemy, że z nami jesteś
To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.
W subskrypcji otrzymujesz
- Nieograniczony dostęp do:
- wszystkich wydań on-line tygodnika „Gość Niedzielny”
- wszystkich wydań on-line on-line magazynu „Gość Extra”
- wszystkich wydań on-line magazynu „Historia Kościoła”
- wszystkich wydań on-line miesięcznika „Mały Gość Niedzielny”
- wszystkich płatnych treści publikowanych w portalu gosc.pl.
- brak reklam na stronach;
- Niespodzianki od redakcji.
Masz subskrypcję? zaloguj się
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
1
/
1
oceń artykuł