Warzywa z blachy

Anna Leszczyńska-Rożek

|

09.02.2023 00:00 GN 6/2023

dodane 09.02.2023 00:00

Wszystkie zalecenia dotyczące pełnowartościowej i urozmaiconej diety podkreślają znaczenie dużej ilości warzyw na talerzu. Dlatego warto po nie sięgnąć także zimą. Poza dostępnymi powszechnie warzywami bulwiastymi i korzeniowymi można posiłkować się także mrożonymi. Mogą one być bazą dań takich jak zupy lub dodatek do dań głównych.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

W subskrypcji otrzymujesz

  • Nieograniczony dostęp do:
    • wszystkich wydań on-line tygodnika „Gość Niedzielny”
    • wszystkich wydań on-line on-line magazynu „Gość Extra”
    • wszystkich wydań on-line magazynu „Historia Kościoła”
    • wszystkich wydań on-line miesięcznika „Mały Gość Niedzielny”
    • wszystkich płatnych treści publikowanych w portalu gosc.pl.
  • brak reklam na stronach;
  • Niespodzianki od redakcji.
  • Zobacz więcej w bibliotece
Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
1 / 1
oceń artykuł Pobieranie..

Anna Leszczyńska-Rożek