Podróże kulinarne Roberta Makłowicza
Zanim włożymy pizzę do mikrofalówki, koniecznie przypomnijmy sobie cykl prezentujący potrawy przygotowywane w naturalnych plenerach.
Warto zobaczyć - TVP 2, niedziela, 29 lipca, 11.40
|
GN 30/2007
dodane 25.07.2007 20:24
Tym razem dowcipny i nieco rubaszny Robert Makłowicz oprowadzi nas po ziemiach starożytnej Tracji, dziś należących do Bułgarii i Turcji.
Kto popatrzy, jak przyrządza się musakę z zapiekanych ziemniaków i mięsa, kawarmę z cielęciny duszonej z grzybami i jarzynami, a nawet panierowaną cukinię z nadzieniem serowym, temu raz na zawsze przejdzie ochota na mrożonki.
Dziękujemy, że z nami jesteś
To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.
W subskrypcji otrzymujesz
- Nieograniczony dostęp do:
- wszystkich wydań on-line tygodnika „Gość Niedzielny”
- wszystkich wydań on-line on-line magazynu „Gość Extra”
- wszystkich wydań on-line magazynu „Historia Kościoła”
- wszystkich wydań on-line miesięcznika „Mały Gość Niedzielny”
- wszystkich płatnych treści publikowanych w portalu gosc.pl.
- brak reklam na stronach;
- Niespodzianki od redakcji.
Masz subskrypcję? zaloguj się
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
1
/
1
oceń artykuł