Zapisane na później

Pobieranie listy

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza

Zanim włożymy pizzę do mikrofalówki, koniecznie przypomnijmy sobie cykl prezentujący potrawy przygotowywane w naturalnych plenerach.

Warto zobaczyć - TVP 2, niedziela, 29 lipca, 11.40

|

GN 30/2007

dodane 25.07.2007 20:24

Tym razem dowcipny i nieco rubaszny Robert Makłowicz oprowadzi nas po ziemiach starożytnej Tracji, dziś należących do Bułgarii i Turcji.

Kto popatrzy, jak przyrządza się musakę z zapiekanych ziemniaków i mięsa, kawarmę z cielęciny duszonej z grzybami i jarzynami, a nawet panierowaną cukinię z nadzieniem serowym, temu raz na zawsze przejdzie ochota na mrożonki.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

W subskrypcji otrzymujesz

  • Nieograniczony dostęp do:
    • wszystkich wydań on-line tygodnika „Gość Niedzielny”
    • wszystkich wydań on-line on-line magazynu „Gość Extra”
    • wszystkich wydań on-line magazynu „Historia Kościoła”
    • wszystkich wydań on-line miesięcznika „Mały Gość Niedzielny”
    • wszystkich płatnych treści publikowanych w portalu gosc.pl.
  • brak reklam na stronach;
  • Niespodzianki od redakcji.
Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
1 / 1
oceń artykuł Pobieranie..