Pasta kanapkowa

Kiedy jest nieco więcej czasu z rana, warto zjeść porządne śniadanie. To dobra baza na cały dzień.

Anna Leszczyńska-Rożek

|

05.03.2020 00:00 GN 10/2020

dodane 05.03.2020 00:00

Zamiast szybkich kanapek albo owsianki można od czasu do czasu przygotować coś innego. Dobrym pretekstem do tego jest wolny od pracy dzień. Takie odświętne śniadanie może się składać z jajek sadzonych (smażonych na niewielkiej ilości tłuszczu), kawałka wędzonego łososia i kromki ciemnego pieczywa z pyszną pastą kanapkową z awokado. Można ją przyrządzić w domu z dodatkiem (opisywanych wcześniej przeze mnie) kiełków. Jest smaczna i nieco inna niż gotowe produkty kupowane na co dzień w pobliskim sklepie.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
1 / 1
oceń artykuł Pobieranie..

Anna Leszczyńska-Rożek