Bardzo dobrze byłoby, żeby Federacja Polskich Banków Żywności podała - gdzie się znajdują punkty, w których zbierana jest żywność, lub jak można ją oddać w inny sposób. A także, gdzie można skorzystać z tej żywności. To powinna być wiedza dostępna dla wszystkich. A tymczasem w takich artykułach jak powyższy nie ma jej. Dlaczego? Co natomiast wnosi informacja, że 42% Polaków przyznaje, że zdarza się im wyrzucić żywność - zwłaszcza popsutą? Ja się bardzo dziwię, że wygląda na to, że 58%-om nigdy nic z jedzenia się nie zepsuło, np. nie spleśniała jakaś truskawka... A może jedzą popsute jedzenie?
Ze względów bezpieczeństwa, kiedy korzystasz z możliwości napisania komentarza lub dodania intencji,
w logach systemowych zapisuje się Twoje IP. Mają do niego dostęp wyłącznie uprawnieni administratorzy systemu.
Administratorem Twoich danych jest Instytut Gość Media, z siedzibą w Katowicach 40-042, ul. Wita Stwosza 11.
Szanujemy Twoje dane i chronimy je. Szczegółowe informacje na ten temat oraz i prawa, jakie Ci przysługują, opisaliśmy w
Polityce prywatności.
Ze względów bezpieczeństwa, kiedy korzystasz z możliwości napisania komentarza lub dodania intencji, w logach systemowych zapisuje się Twoje IP. Mają do niego dostęp wyłącznie uprawnieni administratorzy systemu. Administratorem Twoich danych jest Instytut Gość Media, z siedzibą w Katowicach 40-042, ul. Wita Stwosza 11. Szanujemy Twoje dane i chronimy je. Szczegółowe informacje na ten temat oraz i prawa, jakie Ci przysługują, opisaliśmy w Polityce prywatności.