Nowy numer 27/2020 Archiwum
  • Stanisław_Miłosz
    25.07.2016 14:20
    A skonsultowali recepturę z najwybitniejszym w Polsce ekspertem i zarazem koneserem bigosu (mam na myśli Bronisława daj Boże w nieodległej przyszłości "K."), czy tak na czuja warzą? Bo jeśli nie, to jest niebezpieczeństwo, że nie tyle bigosu nagotują, co narobią (gdy toitoi zbraknie).
    doceń 0
  • kajs
    26.07.2016 18:36
    Okazuje się, że gotowanie bigosu to jedna z niewielu inicjatyw dla pielgrzymów organizowanych przez pallotynów. Oni wiedzą jak ewangelizować we współczesnym świecie! Poczytajcie sami o szalonych i niezwykłych pomysłach na www.dolina-milosierdzia.pl
    doceń 0

Ze względów bezpieczeństwa, kiedy korzystasz z możliwości napisania komentarza lub dodania intencji, w logach systemowych zapisuje się Twoje IP. Mają do niego dostęp wyłącznie uprawnieni administratorzy systemu. Administratorem Twoich danych jest Instytut Gość Media, z siedzibą w Katowicach 40-042, ul. Wita Stwosza 11. Szanujemy Twoje dane i chronimy je. Szczegółowe informacje na ten temat oraz i prawa, jakie Ci przysługują, opisaliśmy w Polityce prywatności.

Wyraź swoją opinię

napisz do redakcji:

gosc@gosc.pl

podziel się

Polecane filmy

Zapisane na później

Pobieranie listy

Reklama