Nowy Numer 16/2024 Archiwum
  • Anonim (konto usunięte)
    09.10.2019 20:20
    Może jak tektura? To ostatnio w spożywce popularne.
    doceń 2
  • LazC
    10.10.2019 08:20
    Ludzi już całkiem pogrzało. "Zwiedzający nie mogli ich skosztować, bo w Polsce nie ma jak dotąd przepisów regulujących możliwość podania takiego produktu ludziom." Co?! Co najwyżej można powiedzieć, że "w Polsce zakazane jest podawanie ludziom żywności wyprodukowanej laboratoryjnie". Co nie jest zakazane, jest dozwolone. Przynajmniej poza państwami totalitarnymi.
    doceń 4
Dyskusja zakończona.

Ze względów bezpieczeństwa, kiedy korzystasz z możliwości napisania komentarza lub dodania intencji, w logach systemowych zapisuje się Twoje IP. Mają do niego dostęp wyłącznie uprawnieni administratorzy systemu. Administratorem Twoich danych jest Instytut Gość Media, z siedzibą w Katowicach 40-042, ul. Wita Stwosza 11. Szanujemy Twoje dane i chronimy je. Szczegółowe informacje na ten temat oraz i prawa, jakie Ci przysługują, opisaliśmy w Polityce prywatności.

Zapisane na później

Pobieranie listy

Reklama